Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskar ...





Vi älskar med våra ögon

Vi älskar med våra händer

Vi älskar med våra tår

Vi älskar med vår själ

Vi älskar ...


Spelar ingen roll

hur vi älskar


Det viktigaste av Allt är

att vi älskar

för att

medans vi älskar

... lever vi ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 803 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2008-10-02 09:35



Bookmark and Share


  Hallonet
Bra gjort!
2008-10-02

  Lejonhjärtas poesi
Härligt är att älska i kärlek, det är livet självt!
2008-10-02

  Fånga dagen
Oj det här var en helt underbar dikt med tillhörande vacker bild
wow jag vill med kunna älska så :)

Kram Anna-Karin
2008-10-02

  Carola Zettergren
Så vackert så!!!:)
2008-10-02

  Lena K Nilsson VIP
Sant och fint skrivet!
2008-10-02

  Ellan
denna var trevlig att läsa, för som
sa spelar ingen roll hur vi älskar bara
vi gör det..
svårt att leva utan kärleken..
ha de gott
2008-10-02

  friheten
Väldig bra skriven, specillt om man har en pratner i livet, så har man allt då. Men visst älskar man andra, men kärlek på olika sätt. Jättfin skriven åter igen.
2008-10-02

  ~Leonardo~
I det här kan jag känna att
man kan älska på många olika sätt
Och att det finns flera sätt att känna
av detta på. att visa sin kärlek.
Skulle vilja ändra på sista raden...(nu igen) ;)
till "lever vi" . då blir det "medans vi älskar...lever vi."
men du ska inte bry dig om vad jag tycker...det så jag vill
läsa den bara. Kram!!
2008-10-02

  RogerIvan
Den här är en riktigt vacker och klok text.
Att välja att älska är att välja att leva.
2008-10-02

  Havsbris
Där sade du allt,
precis så, älskar
man så älskar man
med kropp och själen,
det är livet, det är
mening, bara vi anser
det... ;o)

Mer komplicerad än det
är inte...!!

Bravo
kram ;o)
2008-10-02

    ej medlem längre
Att både få ge och ta emot kärlek är livets stora glädje och drivkraft. Du betonar det fint med din text.
2008-10-02

    Martina Östlin
Så vackert skrivet! Ja, att älska är att leva på riktigt.
2008-10-02

  Mr Lindemann VIP
Ja, att älska är att finnas till
2008-10-02

  devilsangel
precis, att älska ger oss näring i livet...så många sätt att älska på och du beskriver dom alla så vackert
2008-10-02

  * Ammi *
ja kärleken är ju störst av allt ..
fint
2008-10-02

  Angeldust
Så sant ..alla behöver kärlek <3 kram från mig!
2008-10-02

  anits VIP
Så underbart vackert
så sanna ord och härligt
att läsa
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic