Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord träffade mitt hjärta som åska



som en frusen blixt


Efter dina ord

kom

tystnad, avstånd och förmörkelse


I mitt hjärta

växte en ensam ros

och

mina frusna tårar

föll

som pärla efter pärla

som

pärla efter pärla ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 747 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-10-02 17:34



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så vackert om sorgen.

Eva
2008-10-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så går det när
känslan fryser
till is, allt blir
då till is. Vacker
men sorgsen dikt!
2008-10-03

  DanSan
**************************

Som en pärla, som en pärla . . . .
som ett bokmärke av dina ord!

**************************
2008-10-02

  DanSan
**************************

Som en pärla, som en pärla . . . .
som ett bokmärke av dina ord!

**************************
2008-10-02

    Lindizz
mycket vacker och läsvärd text.
2008-10-02

    Vilhelm Kvist
du har en förmåga att få dina ord att dansa inom mig....
2008-10-02

  anits VIP
En vacker text och en
helt underbar bild
2008-10-02

  Hallonet
Ååå, det var en helt underbar dikt den var jätte bra!
2008-10-02

  * Ammi *
så vacker poesi
applåd
2008-10-02

  dalida_bl
Fint!!!Super!
Släpp det..( pusti to hajmo ba praviti zimnicu) He..he
2008-10-02

  Lejonhjärtas poesi
Innerligt vackert och känslosamt!
2008-10-02

  Nasrin
Vackert!!!!
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic