Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad.



Vaknar till en regnig dag.


Har tappat något.


Hoppet om att allt kommer att bli bra.


Rör vid dig när ingen ser.


På bilder bland slott och riddare ler vi.


Förvirrad.


Vart har känslan, känslorna blivit av.


Har tänkt ett tag, men sluter nu mina ögon och stänger av.


Står med ängar i ryggen och havet framför mig.


Kommer det här att någonsin bli bra?








Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 224 gånger
Publicerad 2008-10-02 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean