Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. men vadå... ba' gör vettja!! ;P (under 'hård' skolning av omgivningen hihi) Ibland passar jag mig för att försöka förklara nåt.. ^^ Tacka vet jag fri tolkningsrätt :)


Utredning; självdiagnostik - (Hur fan funkar du egentligen??)


~

tänka sig för före är bra

när det inte går är
tänka sig för efter
också bra

tänka efter efter när inte tänka efter före går
är nog lika bra

och
när tänka efter före går
är det nog likvärdigt med
tänka sig för före
men

(visst låter det fel)

men
tänker man sig att tänka efter efter är bättre,
än att tänka efter före eller tänka sig för före,
just då när man tänker sig för före, så
är det nog bra att tänka efter före

en gång till(?)


så jag tänker bara efter efter
när efter är före nästa efter
och så tänker jag mig för före när tänka efteret är omöjligt

så tänker jag
när jag tänker som mest på att inte tänka alls

~

hur tänker du?




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 156 gånger
Publicerad 2008-10-02 20:18



Bookmark and Share


  Hans Christian
Smile :o) Tänkandet försöker jag dra ned på.
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri