Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såriga vingar

Såriga vingar.

Orkar knappt att stolt,
bära upp denna söndertrasade kropp.

Känner sig berövad som fjärilen i en håv
på den friheten som aldrig kommer åter.

Vinden greppar denna sargade själ.

Slår emot.

Faller.

Sjunker.

Djupare och djupare.

Håret täcker för ansiktet.

Fötterna studsar till mot botten,
som stöter ifrån hennes kropp.
För att sen ta emot,
och låta sjunka ner i sanden,
som vant bäddar in det som en gång var ett liv.

Det blir grumligt och hon ser inte längre.

Stängda ögon.

Stängda för världen.

Stängda för dig.

Ingen ser henne.

Finns hon kvar när det grumliga har lagt sig?

När det blir klart igen,
kommer hon då att kunna öppna sina ögon för att se?

För att se världen?

För att se dig?












Copyright ~ Pluie ~©2008




Fri vers av ~ Pluie ~
Läst 599 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-03 02:56



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Ur djupet av ett hjärta, kom ord som berörde mig,
som tog tag i mig, och mina tankar gick till den som skrivit

tänkte även på de som hela tiden klagar, bara för att ha något att klaga på,
de borde få läsa detta.....och ta åt sig, och tänka om....
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~