Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Hockeymorsan" och vicepresidentkandidaten har debatterat mot Demokraternas dito , Joe Biden, rutinerad "politisk räv"..


"Sarah Palin - God bless USA !"

Enligt opinionsundersökningarna har både Biden och Palin lyckats lika bra. Av allt att döma har Sarah Palin överträffat alla förväntningar . Och detta är det TRAGISKA , i sammanhanget ! En Opportunist som Sarah Palin är , MYCKET FARLIG för demokratin, ett exempel på hyckleriet: Ett långt "föredrag om hennes folklighet, när hon skjutsat sonen till hockeymatcher etc" , klart frieri till USA:s "vanliga medborgare", VAD har de GEMENSAMT med en politiker som tjänar lika mycket på två veckor som de gör på ett år ? Och Irak, Biden uttryckte, klart och tydligt, att USA ska avsluta sina åtaganden där, så snart som möjligt. Sarah Palin lämnar mycket OKLART: "USA DRAR först när USA Har SEGRAT" ! Hurdå segrat ? Utrotat alla ca 50 miljoner Muslimer ? Tömt alla Iraks Oljefyndigheter ? Satt en USA-marionett som Ledare för Irak ? Placerat CIA i dolda maktpositioner NÄRA Iraks politiska ledning (så brukar ju USA jobba) . PALINS UTRIKESPOLITISKA YTLIGHET OCH OBILDNING ÄR FARLIG !
Det är också PATETISKT att höra HUR JUST PALINS BRISTER OCH ORUTIN ANVÄNDS SOM "FÖRMILDRANDE OMSTÄNDIGHETER" AV SVENSKA "FÖRSTÅSIGPÅARE" I VÅRA TV -MEDIA (ex TV1 9.20- 9.25) OCH , DESSUTOM, "HONORERAR" PALIN FÖR HENNES "FOLKLIGA CHARM" ! DETTA ÄR POLITISK "NONSENSRAPPORTERING" PÅ LÄGSTA NIVÅ !! Det är , nämligen, MYCKET FARLIGT om en politiker med så GIGANTISKA KUNSKAPSLUCKOR som PALIN HAR , kommer TILL MAKTEN ! Detta har vi sett många exempel på: IDI AMIN t ex ! Naturligtvis utan övriga jämförelser...




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-03 09:28



Bookmark and Share


  genni VIP
Oroväckande med en som inte verkar ha så mycket erfarenheter och sen har vi ju hennes bakgrund. Hyllar hon inte vapen eller har jag fel????
Trots allt så har ju usa ett antal fler invånare än Sverige, kraven måste vara höga på de politiker som vill vara med och styra landet!
2008-10-03

  Sofiapoema
Jag tyckte det var trevligt när hon förklarade att hon är bara för "aborter om mammans liv är i fara, incest och våldtäckt är inte skäl nog." HENNE, vill man ju ha som vice president.
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska