Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt inom mig är en ström på väg




mot öknen eller havet


Jag kan betrakta mina drömmar

och

hur de består


Djupet

i tid och rum


Broarna

som alltid går

från den ena stranden

till den andra


Min ande dras

över skogar och sjöar

genom hav i vågornas skum




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 675 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-10-03 11:20



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Varma känslor och härligt flyt i poesin!
2008-10-04

  Hallonet
Det var en härlig dikt bra gjort!
2008-10-03

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!Applåder!
2008-10-03

  * Ammi *
genom hav
i vågornas skum

så vackra rader
2008-10-03

  anits VIP
Väldigt vackert och finstämt skrivit
skönt att läsa
2008-10-03

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Kan tydligt känna igen mig i de känslostråk du förmedlar. Hälsar vännen fredrik
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic