Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öppna upp!!!!!!!


Brun eller blå??????

Du tittar men ser inte ett dugg,
ord ramlar ut , ett enda tugg!

Triviala ting,

Du tittar men ser ingenting

En dag......kanske, kanske
du öppnar ögonen, ser det du tittar på.



Då ser du mig, SER; SER; inte tittar.
Jag har redan sett dig,
Dig bakom fasaden.




Jag blundar, det gör mindre ont att bara titta!




Fri vers av jeanette nyberg
Läst 297 gånger
Publicerad 2008-10-03 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg