Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDENS STYRKA BÄR

'

 

 

Orden kommer så lätt från hjärtat dom slår sig fram genom ådror och artärer

Förmedlar känslor av något slag men budskapet ska fram

Orden glider på min tunga den lenar mig och begär mig

Den styrker sammet runtom mitt hjärta

Orden kommer ned från himlens hjärta

Orden vill ge kärlek och frihet i tankens värld

Orden vill vara vackra och sköra

Orden som ömtåligt porslin

orden bär jag känslan fram




Fri vers av Fånga dagen
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-03 19:10



Bookmark and Share


  Nasrin
mycket vackert beskrivning av ordens tolkning!!!
2008-10-03

  Mats Henricson
STARKT om Ordens Värden ! Bra tolkning !
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen