Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill ha pengar, men inte vara rik

När du börjar ljuga
för att komma undan
det du har längtat efter

det är då du måste fråga dig
om dina drömmar verkligen existerar
eller om du faktiskt inte vill vara lycklig




Fri vers av aPorcupine
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-14 18:58



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mitt i prick, mycket bra.
2008-12-23

  Andunelen
Jag avgudar den! Jättebra skrivet!
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine