Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En märklig himmel full av tecken...

 

Som tre konturer 

där molnen möter det falnande blå

 

en är helt klart en älg på språng

en ser ut som en vinkande Mimmi Pigg

och en ser ut som en hund

 

för den som söker efter tecken i skyn

(så som man alltid gjorde förr)

är tolkningarna oändliga

 

hmm...nu verkar hunden pussa Mimmi Pigg

(eller möjligen ätar han upp henne)

och älgen ser mer ut som en myrslok

 

Ja ok, skall man försöka tolka tecken i skyn

får man vara jäkligt snabb

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-04 19:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lättsmälta roliga
vardagstankar, tack!
2008-10-05

  Leif Furstedt
Kul du... :)
2008-10-04

  korpfjäder
Jamen här måste det ligga mycket pengar... tänk bara att sätta upp en telefonlinje dit folk kan ringa och få sina moln lästa.
Arton kronor minuten och så ändras molnen hela tiden så man måste bli kvar minut efter minut för att hinna få hela sanningen.
Mm. Marknaden kommer att öppna sig för spåkärringarna!
2008-10-04

  RogerIvan
Jag tror det händer mest när jag ser åt ett annat håll
2008-10-04

  aol
man får skriva ner eftersom verkligen bra diktat applåder till dej
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP