Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de fallande löven får mig att längta...


Lilla sexten känsla

 

Regn

av gula löv

som faller fridfullt mot marken

och bildar en omhöljande hösthav

åt sommarens sista glans...

 

minnen som aldrig skapades

kyssar som aldrig fick komma till sin rätta

och kärlek som aldrig hann se skymningen...

 

längtar dig min kära

längtar efter det som aldrig blev

längtar...

 

tills sista löven faller

och en ny skymning kommer

med någon

som blint vågar...

 

väntar...

på dig




Fri vers av BlåhäXa
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-04 21:03



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vacker känsla du förmedlar. Berörs och känner igen.
2008-10-07

  Eaglemountains VIP
Fint om naturens och kärlekens höst, med ny årstid kommer med nya utmaningar.....
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa