Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina tysta barn är overkliga

Obegripligt dras jag emot in
över dagens morgon där
dimman just lättat mitt
täcke var fylld av
små svarta korn planter jag
mina små verk intill
marken låg hon med
ett dött ansikte där
skymtades inga svar till
livet något långsammare
brast längtan ut
som aldrig kom in .




Fri vers av daniele
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-04 23:15



Bookmark and Share


    Issand. VIP
jag älskar den där titeln!
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele