Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjuvens makter


Något rörligare för
jag nu handen mot dig som
i en gissning agerar du
i en blund version talar
små tankar i stort
kring frukostbord sneglar
små blåa ögon hon
längtar längtar efter
små svala famnar
och väntar förgäves
förgäves efter
sina små vita änglar
som sprang runt kring
bena hade hon kraften men
ett stulet hjärta fick ses
sig sakta brista in i natten
för tjuvens makter




Fri vers av daniele
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-04 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele