Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans lust

Som silke ur bomull
Så vackert
Men ändå är de så farligt
Du förstår inte varför
De är ju så vackert

De röda silket
Som tränger sig ut ur bomullet
Även kallad huden

Som en drog
Adrenalinet ökar
Smärtan kommer
Men de är en annan sorts smärta
Den smärtan är så oerhört skön

För så länge du har den smärtan
Så känner du dig verklig
Och så länge du har den smärtan
Så slipper du tänka på de psykiska

Ett sår
Som sedan blir till ett ärr
Är allt som blir kvar
Tills du gör de igen

Drogar dig själv
med smärtan till hjälp




Fri vers av tRAsSeL
Läst 371 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-05 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL