Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där om jaälskardej

Jag blir nästan lika djup som en vattenpöl innan han kommer och drar upp mig igen jaälskardej står mig snart upp till halsen igen. jag slösar inte bort min tid på att bli kär i någon, i alla fall inte i någon som är dig. efter några timmar eller veckor försvinner du igen för att skrika inne hos dig(under kudden under kudden). om hur vidrig jag är, jag vet. jag vet jag vet och jag vet. jag vet allt så förskräckligt mycket att ni springer iväg, igen.




Fri vers av Farlini
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-05 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Farlini