Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett stentorg är ett område där vatten spolat bort allt utom stenar och klippor. Vid storm kan mullret höras kilometervis bort.


Stentorg i storm

 

Stenarna kastas

lyfta av vågornas kraft

Landar mullrande




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-05 09:08



Bookmark and Share


  fågel grå
Dånande, mullrande..
Det här kulle jag
vilja höra.
2008-10-16

  Havsbris
Naturens makt
och kraft, som kan
inte någon eller
något ha kontroll över,
om inte naturens själv...

Då anser man hur sårbara
och enkla vi är nära sådana
fenomener;
vi kan inte hjälpa att minska
kraften men vi kan förstöra
livet och döda jordens magi
och sköhneten,,,

tack för den haiku och fina ord ;o)
2008-10-05

  Marie Å
Bra skrivet om naturens egendomligheter......
2008-10-05

    Cajsa
Bra skriven haiku
2008-10-05

    ej medlem längre
Visste inte att det hette så, men jag har hört det!

God haiku med ljudmässig förankring.
2008-10-05

    ej medlem längre
Ett fascinerande naturfenomen.. Förstår att du vill fånga det i ord.
2008-10-05

  thyra
En haiku för både öga och öra. Fint!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP