Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hittade inte ut ur öknen ...





Mitt minne

har äntligen fått

vad det sökte


I min dröm

ropade jag

ditt namn


I drömmen fanns

du och jag


Jag vaknade

och

skämdes


Jag hittade inte

ut ur öknen ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 750 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-10-05 13:49



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
det här var riktigt riktigt bra! Applåderar!
2008-10-07

  Angeldust
Sorglig ja..men skämmas behöver du inte göra.Kram T
2008-10-06

  Jaaie
väldigt bra skrivet.
berör.
2008-10-05

  Eva Langrath VIP
Vackert sorgset om att gå vilse. Skämmas behöver man inte.

Eva
2008-10-05

  * Ammi *
ord och bild sammfaller perfekt

så bra skrivet ..
2008-10-05

  dalida_bl
Vackert!...så är det när man gick vilse.......*ler*...Det finns en utgång....med tiden kommer man ut....eller hur???
2008-10-05

  devilsangel
så vackra rader..
2008-10-05

  Hallonet
Fint och jätte bra sktivet!
2008-10-05

  ~Leonardo~
Öknen är en bra symbol för vilsenheten.
Undrar var skammen kommer ifrån?
Alltid lika överumplande när man tvärt vaknar upp sådär.
2008-10-05

    ej medlem längre
En mardröm att inte hitta ut ur öknen. Som att känna sig vilse i livet. En dikt som känns symbolmättad
2008-10-05

  anits VIP
Underbar poesi, med en så vacker
och passande bild till
2008-10-05

  Lejonhjärtas poesi
En härlig dröm och på väg ut ur öknen njut av oaserna som kan uppenbara sig och en dag blommar hela öknen.
2008-10-05

  aol
så ruggigt bra poesi gillas vilken bild passar till skriften
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic