Ett första försök att skriva hokku (haiku)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett första försök att skriva hokku (haiku)


Storm

Vinden lyfter löv
Som förlorade själar
Upp mot himmelen




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 749 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-05 17:51



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fin haiku som lyfter !!
2008-10-11

  fågel grå
Jättefin.
2008-10-06

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Så lustigt jag skrev också min första haiku någonsin just idag! Och den handlade också om naturens krafter. Det ligger nog nära till hands en sådan här dag...
Jag tycker det är lyckade förstlingsverk.
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER