Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Succé för poeterna på Henriksberg



Femton poeter var väntade, men nitton kom. Trots oväsendet var atmosfären och stämningen den bästa tänkbara, och flera vågade gå fram och ge prov på sina alster, även om de flesta förblev försiktiga och avvaktade. Tyvärr var akustiken den sämsta tänkbara, så att man måste höja rösten rejält för att höras över huvud taget. Ändå måste detta initiativ och poeternas premiär på Henriksberg betecknas som en framgång som manar till efterföljd – det är bestämt att vi ska fortsätta träffas där den första fredagen i varje månad, så nästa gång blir 7 november. Detta är ett utmärkt komplement till de redan tidigare etablerade och uppskattade poetträffarna på det gamla kaféet vid Lindholmen, som ej lär avmattas för att göteborgspoeternas livaktighet och verksamhet plötsligt så lysande har fördubblats...




Övriga genrer av Aurelio
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-05 18:59



Bookmark and Share


  Cris
Vad kul att det blev lyckat!! Åh.. 7:e nov. då har jag väl inget för mig får jag hoppas..
Jag vill va med.
2008-10-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh jag känner en vind
en poetande vind från
min stad, Göteborg...
Underbart att höra
att ni har dubblerats!
En finfin kväll önskar
jag er den 7 november!
*******************
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio