Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här var inte precis vad jag väntade mig på min ålderdom!


Diabetes 2 - haiku

diabetes 2
- den objudna snyltgästen -
bor nu i min kropp


diabetes 2
- en smygande folksjukdom -
vaknar svettig jämt


diabetes 2
metforminberoendet
kräver sin tribut




Bunden vers (Haiku) av annaregina
Läst 698 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-05 19:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Pröva nu LCHF dieten som Du fått av mig som botat sååå många andra som jag känner bara i min närhet.
http://.passagen.se/dahlqvistannika
Applåd och bokmärke för en bra beskrivning.
Kram!// Bibbi

2008-10-09

  Sophia B
jordnära bra text. Verklighets centrerad komplikation,
2008-10-05

  Måna N. Berger
Inte roligt att drabbas av! Men de överraskningar vi får när vi blir äldre är sällan roliga...
Alla har dock inte förmågan att göra haikus av eländet! En applåd för dig!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

annaregina
annaregina