Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en dikt om mig, vad jag gått igenom och en stark önskan att hitta någon som kan stå ut med mig och mina sammanbrott.


Hitta mig

Med tiden försvinner smärtan
Säger dom
vad dom inte talar om för dig är att resten försvinner även de.

Vad som inte utalas finns inte
Det som inte syns händer inte inom mig
Jag
Det som engång var jag ligger och ruttnar under en trappa i folketshus
Den jag är är sedan länge borttappad för 3000:- på ett hotellrum
Tystad av en kuk i halsen
Allt jag önskat vara bortskrattat, fördömt och kladdigt
Igen och igen tills allt är ödelagt och glömt

Jag vill att du ser mig
Bakom alla klänningar, kjolar, toffsar och rosetter finns jag
Naken
Hittar du mig är jag föralltid din
Står du ut med mig kommer jag att avguda dig till tidernas slut
Lagar du min själ och helar mitt hjärta...
Min älskade

Hitta mig nu

Detta är vad jag vill säga till dig
Men min tunga förmår inte
Förmäten och feg lurar den på allt jag någonsin drömt
Lossa dess band och du skall få höra allt om mig och lite till
Allt jag velat, men inte tordats
Allt jag vill men inte törs
Samma om och om igen
Kanske kan du hjälpa mig att hitta den tråd som binder allt samman
till den jag en dag skall vara och bli




Fri vers av Mika Boström
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-06 01:09



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ärligt med mycket naken smärta! "Bakom tofsar o rosetter", den var bra! Kram Kim
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström