Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr : 38

Huh ! Börjar bli smått kallt.
Brrr..
Ställde mig ute på betongtrappan
för att " ta lite frisk luft ".
Mina två vapendragare som
hängt med hela mitt liv,
frös så tånaglarna skallrade.

Klappedi, klippedi...

JAAaaaaa... -Vi går väl in då !

Inträder husets värme.

Tar på mig tofflorna ,
gör ett " lappkast " och
går ut på trappan igen.


Frid och fröjd..




Övriga genrer av fågel grå
Läst 519 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-06 09:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nästan skönt att frysa lite ibland ... väcker livsandarna på sitt sätt, det också!
2008-10-08

  Ulf Popeno
Ute i bara hossorna? Jag ryser av bara tanken.
2008-10-06

  Per Teofilusson
den var trivsam, mys: klippeti
2008-10-06

    Erika H
Mm... det börjar bli kyligt. Letar runt själv efter varmare kläder och mysstrumporna på kvällarna måste på.

Flippeti floppeti här...

Mystext...
2008-10-06

  Bjarne Nordbö
Du är mästare på det där. Att lösa situationer på bästa sätt. Sedan gillar jag din humor. Skön titel.
2008-10-06

  Fredrik P. VIP
Huh, ja! man får akta
sig för kalla fötter som
kan väcka demonerna,
menade Ingmar Bergman.
2008-10-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst kylan slår till
även om värme, vi
önskar, och allt det
där, som så grönskar...
Nu får vi snart nöja
oss med frosten, som
kantar vår ros, sen
sommaren flugit sin kos...
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå