Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

" la Tarantella "










I källaren nyss jag mötte en spindel.


Ja , en spindel.


Jag tror hon hette Ella.
Tänkte henne i huvudet smälla.


- Snälla,
-snää ll aa . . .. sade Ella.



-Låt mig leva , låt mig väva mina vackra nät och vara i dess mitt.

-Du ska få njuta av min konst och min skicklighet i dagar många.




Jag gick i tyst fundering .





Ella , hon väver sina nät . .




Fri vers av fågel grå
Läst 709 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-21 21:19



Bookmark and Share


  Lotti
ella fick utöva sin konst ifred .... fint tänk
2008-12-03

  Bodil Sandberg VIP
De flesta av dina texter (som den här) känns onekligen spontana och därför går de bara rakt in!!!
2008-12-02

  Bjarne Nordbö
Jag trodde små fåglar grå åt spindlar. Så fel jag hade.

Men så är ditt hjärta väldigt stort.
2008-11-21

  Dr Jimmy Johansson The 777
mmmmmm....imse vimse poetar på nätet.........
2008-11-21

  Fredrik P. VIP
vacker tanke
att inte djuret
smälla.
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå