Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Norrköping , Onsdagen den 5/10 -05 ( .. i förvar )


Kära "spjuver"

Kära lilla spjuver . .

Kanske har du blivit sviken,
kanske bedragen in på bara skinnet,
möjligtvis även på minnet.

Kära lilla spjuver . .

Men inte utav Mig.
Olustigt nog utav Dig.
Ditt sinne spelar dig ett spratt,
jag kan hålla mig för skratt.



Det finns En sanning . .
sanningen är Min !

Den kommer någon dag,
när vet jag ej.
Då skulle jag inte vilja vara Du.

Sanningen slår dig hårt i baken,
örfilar upp dig . .
det kommer att göra ont.

Din sanning har gjort mig mycket ont.
Ont . . mycket ont.
Ändå önskar jag inte dig den smärta
som du kommer att få uppleva.

But just now . .
let us dance !
The show must go on . . . .




Fri vers av fågel grå
Läst 932 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-01-10 17:12



Bookmark and Share


  mike irow
Fint gånger! 100
2016-02-12

  Fyrhed
*gillar*
2011-02-27

  Bjarne Nordbö
Nu närmar jag mig det som är sant. Det gör ont. Det gör väldans ont. Otäckt sann äar denna skrivelse.
2010-07-12

  aol
underbart skriven
2010-02-06

  anita VIP
Mycket bra skriven.
2010-01-30

    Tesan88
rolig och välskriven. får ett leende att smyga fram men ser ändå allvaret i den.kram
2009-05-04

  Amoriel
He he kan inte mer än att skratta och säga att den är helt underbar! :D
2009-03-08

  maryann
oj, oj min vän , mina minnen från tiden (innan) kom som en revy.
Saknar dig !!!
2009-02-14

  Bodil Sandberg VIP
Här finns en oerhörd värma
men allvaret ringlar fram mellan raderna
och skakar om

finaste dikt
kram
2009-01-21

  Dr Jimmy Johansson The 777
Ett irriterande bildspel uppdagades inför mig av detta alster..
....( )..............

I tryggt förvar...
2009-01-10

  Bjarne Nordbö
Jag gråter när jag ser det här.

Och tackar tiden för att den inte står stilla.
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå