Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

instick från en hjärtlös (Bjarne)




det är stjärnor på is



här ute i ingenmansland är jag


det finns

och det saknas


möjligvis en hel massa

men stunden är nu



du eldar för att inte frysa

jag skriver för att kölden ska



bli mindre

katt spinner


allting är lördagskväll

allting är allt jag saknat



jag ska möta denna natt



utan en längtan

efter drömmar

om dig

och mig



det är större


än alla andra rader




Fri vers av fågel grå
Läst 825 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-29 21:16



Bookmark and Share


  mike irow
den säger mera
än man tror

"än alla andra rader"
2016-02-12

  anita VIP
Så underbar.
2010-01-30

  lodjuret/seglare VIP
Hatting bjuder ibland på fruset bröd, ge' en ett sånt att värma sig me
2008-12-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Ett Åtråvärt Litet Stycke Poesi Du Komponerat Här Och Nu-
2008-11-30

  vera gade VIP
aldrig älskar man elden mer..
2008-11-29

  halmstrå
allt längtat uppfyllt? Se till att få upp värmen också då!
en pinne i brasan ;-)) Ha det skönt då!
2008-11-29

    Erika H
Större än alla rader. Störst.

Ingen räkmacka att förgylla längtanslöst varande?

Och säg till B att lägga mer ved på brasan... det är snart vinter ju!
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå