Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädinsamling..





Jag och mina miljoner celler ,
cellindelades in i en enda liten cell.
Där blev jag cellsynt . . . ?


Uj , vad livet kan vara bart under !




Övriga genrer av fågel grå
Läst 657 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-08 14:44



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Placerar makroskopet invid ditt ärliga alster, trycker stetoskopet mot cellens bröst, lystrar ystert och en snällsynthet innfinner sig,,
2008-12-16

    Erika H
Mm... bart och litet och så enormt stor, naket eller påklätt eller bara. Vara.
Och samlande.

Skön läsning.
2008-12-09

  Lotti
kulig
2008-12-08

  Bjarne Nordbö
Utanför bibban hängde ett klädplagg på¨en stolpe. Fick hålla dig hårt i hand för att du skulle låta bli. Själv samlar jag på ovanliga saker. Som dig. Sällsyt.
2008-12-08

    ej medlem längre
*skrattar*
Underbar humor...*L*
2008-12-08

  halmstrå
*skrattar*
cellsynt, jo man tackar! Man har väl sett en del celler från insidan.
Utan mikroskop. (usch vad skulle bli synligt i ett sånt)
kul skrivet
2008-12-08

    papillon
Får man skratta trots att det är sorgligt? För det är jäkla roligt skrivet........
2008-12-08

  vera gade VIP
underbart synskt!
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå