Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corvus monedula på vift.






Några texter jag här skrivit ,
50 , närmare sagt har det blivit.

Därför jag nu gör sorti . .

Bulleribång , ding dång !

Från taknockens topp
gör jag ett hopp .

Baklänges volt med skruv ,
får det bli .
Hi , hii . .

Nej, inget skrik .
Bara kraa , kraa !

Därefter brer jag ut mina vingar ,
högt upp i skyn jag mig svingar !

Kviddeli kvidd , kviddeli kvidd . .


Flyger en tur.
Kommer åter.



Hej hopp i grannens knopp !







Fri vers av fågel grå
Läst 591 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-28 00:02



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Flaxa hit ett tag- fågelbordet alltid dukat!
2008-11-28

  Dr Jimmy Johansson The 777
Tror Jag Vässar Klorna Och Hakar På
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå