Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bo, ko och annat..






Titta, ett skatbo !
Där vill jag ej bo.
Hellre är jag då en ko, inte en so.
För då en gris jag är.
Grisarna får endast åka i blåvita bilar.
Det vill inte jag.
Jag skulle välja te.x . .
Tja , vilken annan färg som helst.
Ut och åka som en kråka,
inte svaja som en kaja.
Brum, brum som en björn.
Kanske jag skulle ta mig en tur till Tjörn . .

Eller , inte . .




Övriga genrer av fågel grå
Läst 635 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-08 11:48



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Och att du är störtskön har jag vetat länge. Minns tur i grisbil och efterföljande natt. Shiiiit!!!!
2008-12-08

    Melona
haha

du är ju störtskön ju! :)
2008-12-08

  Lotti
eller sitta och uggla på poeter
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå