Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..för mig är barn personifierad bön...


Barn är bön

Barn är på samma gång
ett stort TACK
ett lika stort HJÄLP

och ett helt underverk av förtröstan

Barn lever bön
i deras absoluta NU
bor också Gud av Evighet




Fri vers av Lia-Lej
Läst 649 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-06 18:18



Bookmark and Share


  aagape VIP
Jag vill ha denna ditk som favorit, hur gör man? Tack igen!
2009-12-15

  aagape VIP
MYCKET MYCKET BRA. Bra namn på dikten............................................................!
2009-12-15

  Sophia Ivarsson
Vad fint, tack för de orden
känns så sanna
centrerar mig kring det vicktiga.
2009-11-27

  Maria T
I deras absoluta NU
bor också Gud av Evighet.
Tack för dessa underbara ord.
2008-10-12

  Eaglemountains VIP
Den var vacker - den var stark OCH kärlekfull.....
2008-10-06

  Fredrik Stillesjö
Hej!

Vilken vacker dikt, med ett djupt budskap. Ja, jag delar din syn... Hälsar Fredri
2008-10-06

  Kristina Wallbing
Himmel och pannkakstårta, så bra detta är!!! Det är ju så det är! Barn är bön! Nog är det väl himla trist att vi glömmer att vara barn och blir "förnuftiga" vuxna, som varken kan säga tack eller hjälp. En huvudet-på-spiken-dikt!!
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej