Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

manimanimani

 

 

ememememememmm

min svampiga hjärna.
längtar sjukt mycket.
hem.
medicinering, säger doktorn.
behövs inte, säger jag.
skuttar
mellan mitokondrier
signalsubstanserna dog igår
kommer nya
men det gör inget
jag saknar ingenting.

känner. i mitt skrev
men där finns ingen.

lem

emememememememmm

glömmer mig
och busar.
med mina kroppsvätskor
det rinner blod och fittsaft
ritar vackra mönster - paisley
slickar husväggarna.
rena.
det är bra att det är rent
det tycker doktorn.
tungan sträv. smakar blodigt
känner min existens
på riktigt
en hel jävla sekund av liv

doktorn är ful
han har nog ingen.

lem

emememememememmm

det kommer en buss

en buss En Buss!
titta vilken fin!
åker en röd buss därborta
den stannar inte
busschauffören hatar mig
jag vet jag vet.
jag VET nog
blir kvar hela natten. regn.
i kuren som en dallrig.

amöba

helt jävla borta
(hittar inte hem)

ememememememmm

bipolär sa doktorn.
han fattar ingenting. han är fet.
varje droppe
som tränger sig ut. ur kranen
följer min irrande blick

spottet.
rinner långsamt
jag öppnar munnen och det rinner.
när min kran stampar takten
glömmer mig igen
slirar skönt.
genom tvättstugan
slickar skäggstubbsgranne
i hans håriga armhåla.
sjuuuukt svettig
han som är en stilig hanne
jag kåt.
men utan knull får jag.

gå hem

ememememememmm

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 394 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-10-06 18:57



Bookmark and Share


  SeXara
You take my breath away! Bugar inför denna sjuuuukt galna bra text!
2008-10-11

  Vind
Här öppnas dörrar! Normalitetsvridning. Gott!
2008-10-07

  Lena Krantz VIP
Ha ha ha


Helt sjukt galet

BRA!!!!!!!!!!

(men så har jag sjuk humor också)
2008-10-07

  Ulf Lagerholm
skarpt läge här, det rådande klimatet som sas anser att allt går att korrigera med fabricerade kemikalier, det finns ändå naturprodukter, vätskor för dom flesta situationerna i tillvaron, såsom tex regn, blod, svett, saft, hav, tårar, vin, sperma ... you name it

gillar dom snabba måleriska snitten i denna mmm - slinga
2008-10-07

  Lena Renman
På något sätt har du nålat fast något, satt fingret på även om du leker emd orden och situationen, det befängda, känns det som. Applåd
2008-10-07

  stella
Helt galet alltså! :)
2008-10-07

    Erika H
Som en film... snuttar av liv i en sannslös röra. En röra jag kan känna igen och numera le åt.
Hur du hittar andra att beskylla. Hur du hittar lemlösheten som en annan sak att sabla ner. Det är läckert. Grovt och hårt. Gillar detta.
Och m:en... härliga M som i den stora Modern...

Vilken text! Stark, starkare skönast.
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol