Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken.



En slumrande stad, under låga tak.


Tanken betyder mer än lusten.


I slutet är det den som räknas mest.


Lusten betyder ingenting, den är noll.


Gör jag mig av med tanken så blir det bra.


Då kan du ha din tanke kvar.



Den gör mig inget ont då.


Orkar inte slåss.



Sanden rinner lättare igenom krokiga fingrar.



Likt mina.





Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-06 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean