Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skulle men stoppade vid..men


jag skulle vilja spotta ur
min mun kommer gåvor från
ovan såg jag drömmar i
lågor letar jag efter kylan för
trösten hittade jag i rösten men
plågor förbli vågor




Fri vers av daniele
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-06 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele