Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Casanova

Hårig rygg,
du är inte samtidens svar.

En hjälte,
lugn och trygg,
du stjälper ur dig floskler,
i en bar.

En pung, alltid tömd.
Hon tvekar, du ber
om nåd,
ett uppskov,
du är dömd.
Hon ler.

Inte av medkänsla,
sällan med värme,
aldrig av välvilja,
ständigt som hån.




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-07 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet