Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer som berör

Min kropp skriker efter dig

sakna dina starka sträva händer

som smeker så ömt

ett strävt sandpapper

som slipar min obehandlade hud




Fri vers av Piann VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-07 15:59



Bookmark and Share


  friheten
Oh, så intimet, avcker
2008-10-28

  papessa
så sinnligt..
2008-10-08

  Havsbris
jag älskar händer
alltså, så du vet ;o)
2008-10-07

  Havsbris
sandpapper?
usch ahhahhaha
det skulle flå mig
helt ,o)

det känns inte bra,
men sätt du målar tavlan,
verkar det mest sköna
upplelvelse i världen ;o)

skojar liten vännen,
underbara sensuella
rader, man vill läsa
alltid i fortsättningen...
eller vad händer sen!

tack för den läsning
och stund ;o)
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP