Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget som går att förklara

Konstigt, hon såg honom nästan inte först.
Inte förrän han presenterade sig.
Inte var det något särskilt med honom.
Bara hans smittande entusiasm.
Och något som kanske bara hon förnam.
Långsamt lättade smärtan hon känt.
Det nya livet började där.
Bland jackor och skor i ett kapprum.




Fri vers av Martina Östlin
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-07 19:32



Bookmark and Share


    Bim
..tycker om sättet du uttrycker dig på,-enkelt och tillgängligt,-men framför allt bra!
2008-10-09

    Madeleine Ågren (Maduska)
Koncentrerad, spännande, välskriven.
2008-10-07

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet.
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin