Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upplyst - Senryu

 

Skenet du ger mig

Lyser upp vandringen

 

Skingrar all tvivel




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 611 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-10-07 21:12

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Det torde gå att härleda en helt ny världsreligion bara utifrån dessa fina ord. *applåd*
2008-10-08

    Lindizz
Mycket fina rader, gillas!
2008-10-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Underbart.....mycket sagt med få ord. Fint....
2008-10-07

  anits VIP
Fina tankar, att ta till sig
2008-10-07

  thyra
Goda tankar att vila i. Vackert!
2008-10-07

  Anders P VIP
en fin senryu och en fint beskriven känsla.
2008-10-07

  Sladjana Zubcevic
Vackert.
2008-10-07

    ej medlem längre
jättefin!
2008-10-07

  Bjarne Nordbö
Som ett gudomligt möte. Snyggt.
2008-10-07

  Erik Jansson
fin!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP