Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..blogghantering á la likvärdigt bemötande -  jaja, men vadå..?  okäj, häng mi haj när it is springing mot vår ;P (snart dags igen elsewhere..)


Vad lugnt allt blev..

 

 

~

Ibland kan jag inte undgå att låta vissa mail i bloggar intaga en  

Hedersam Placering

högt upp på min presentationssida.

 

Oftast räcker det med att låta kort info om mitt beteende intaga samma placering.

Sen skriver jag under

Dagens mål:

Lära mig vett och social sans bland okända.

 

efter info om

att mail är privat och för vänner

och hänvisning till gästboken

 

Överst står: Läs pres för din egen skull.

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 176 gånger
Publicerad 2008-10-08 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri