Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prassel

Medan löven prasslar
på backen,
prasslar jag
med min man.

Är inte hösten
härlig så säg !?




Övriga genrer av fågel grå
Läst 597 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-08 12:16



Bookmark and Share


  Lotti
prasslig om inte annat .-)
2008-12-03

  Bodil Sandberg VIP
hiiiiiiiii vilken mysig dikt!!!!Här prasslas det också..rätt som de e..i höstmörkret..fniss
2008-12-02

  Agnes
Hög mysfaktor på den här :o)))
2008-11-17

    ej medlem längre
Varm och go så det förslår. Tänker på min egen prasslande man...
2008-10-26

  Della K
Mysigt med allt prassel tycker jag... :)
2008-10-21

  halmstrå
prassel med mannen i en lövhög måste väl räknas till livets godaste?
2008-10-12

  Fredrik P. VIP
hm...låter som en
underdrift! skön
sådan...
2008-10-10

  berxper
Vilken fin liten dikt!
Det är härligt med lite prassel.
2008-10-10

  Mygg
Joo, alldeles, alldeles underbar!!!
*blink, blink*
2008-10-08

  Jessica Ebbesson
Vilken sötnos till text!
2008-10-08

  vera gade VIP
detta älskade lövprassel! vem av oss poeter har inte skrivit om det - måste ligga i generna...
2008-10-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Och när ni är i butiken
då prasslar och rasslar
ni väl med pengar
lycka till i alla
svängar...
2008-10-08

  Bjarne Nordbö
Att prazzla brukar annars betyda något jag inte gillar. Men här,-UNDERBART.
2008-10-08

  Lyckohäxan Enediel
*ler stort* Fasen så gulligt...blir alldeles tårögd av den här lilla superglada rara dikten!
2008-10-08

  Peter Matsa
jo, prasslar trevligt om denna hösthyllning!
2008-10-08

  Inkarasilas
Ge fan i att skryta, morrhoppa! Prassla löv är nice. Mhmmm.
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå