Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Niin on !

Nyt tässä revitään revittyä,
sentti voita päälle.
Nuin..

Siittä vaan suuhun
ja puremaan.

Kyllä hyvälle maistuu !

Voi, voi ja lämmintä leipää . .


Oispahan vielä
muikkusoppaa
tai
talakkunaa niin
kyllä linnut laulais .


Enkä pelekää polliisia,
perkele vieköön.!




Övriga genrer av fågel grå
Läst 481 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-08 17:55



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
skulle jag påstå att jag förstod det ringaste dugg..så skulle du nog skratta där du sitter..eller hur..fniss
2008-12-02

  Nadine.Hilleberg
jag förstår precis.:) men för att va lite tuff skriver jag väl med på norska , ja vel?
2008-10-10

  Bjarne Nordbö
Eg har ikke pejling.
2008-10-08

  Inkarasilas
Voi voi anna molla makkara ja lämmintä leipää ja voita ja PERKELE, minä haluat Ruoka!!…
2008-10-08

  vera gade VIP
jodå-jag förstår så bra: voi, voi, perkele;-))
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå