Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luffare




Till öster om lycka


till väster om sorg


till söder om döden


men vandrande norr...












Fri vers av Karl Robertsson
Läst 343 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-08 22:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Karl Robertsson