ännu en liten repris" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en liten repris


Nödvärnsrätten

du får inte döda
i uppsåt..

men
du får handla
i Nödvärn

värna Ditt Liv
om du blir attackerad

 

okej då

jag åberopar nödvärn!

jag blir dagligen attackerad
av verkliga livet

 

och jag ger mig fan inte
utan en strid!

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-08 23:28



Bookmark and Share


  micke marin
ha ha ha, kul, jag skrattade högt för mig själv.
2008-10-11

  Lena Renman
jag bokmärker bums

lena
2008-10-09

  Lejonhjärtas poesi
Kämpaglöd som gillas!
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol