Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förrädaren

 

nyanser betraktas i vissa läger
som potentiellt förräderi

inte helt grundlöst

den som kan tänka kan dra slutsatser
och få för sig att kliva ur ledet




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-09 11:41



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
"den som kan tänka kan dra slutsatser
och få för sig att kliva ur ledet"
*fniss* Bra skrivet:) *applåd*
2008-10-09

  Larz Gustafsson VIP
I så fall: Leve förräderiet!
2008-10-09

  Ulf Popeno
Sylvass. Balanserad. Suverän.
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger