Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner doften från din vackra själ





Jag kommer dyka ner

i den njutning

och

det ska lyfta fram

en sol ur mitt hjärta


De vackra himlarna

som får oss

att drömma

om evigheten


Din blick är som en blixt

och

min själ bli född på nytt


Du har gett mig din kärlek

och

av den har jag gjort evigheten


Framtidens lyckliga dagar

står framför oss

som

en rad av tända levande varma ljus




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 787 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-10-09 17:25



Bookmark and Share


    Al Lanzon
Vad fint du skriver om kärleken!
2008-11-27

  kärleks ängel
man kan ta nästa på känslan, vackert
2008-10-10

  Mygg
Vilken underbar kärleksförklaring!
2008-10-09

  Elaine.S VIP
Poesi och kärlek....vackert!!

"Jag kommer dyka ner

i den njutning

och

det ska lyfta fram

en sol ur mitt hjärta"
2008-10-09

  Michaela Dutius
vacker- berörande- poetisk och underbar!
2008-10-09

  * Ammi *
härlig kärleksdikt!
kram
2008-10-09

    Martina Östlin
Mycket vackert!
2008-10-09

  Lena K Nilsson VIP
Så vackert skrivet!
2008-10-09

  anits VIP
En underbart vacker kärleksdikt
2008-10-09

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Blir glad och upprymd av din dikt i oktobermörkret. Ljuset strålar om dikten! Hälsar vännen Fredrik
2008-10-09

    ej medlem längre
Som en vacker dröm om kärleken när den ger som mest är din dikt.
2008-10-09

  Fånga dagen
Vackert stämmningsfullt poetiskt
kram ak
2008-10-09

  Eva Langrath VIP
Vacker kärleksdikt.

Eva
2008-10-09

  Lejonhjärtas poesi
En väldoftande dikt full av kärlek bjuder du på här!
2008-10-09

  prinscess VIP
vad vacker
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic