Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

definition av...

 

 

du förstår
en vänligt sinnad kuk

på en vänligt sinnad man

är något av det vackraste
som finns

när Han använder

varenda del av sin kropp
och framförallt

alla delar av sin hjärna

i mötet med mig - sin Kvinna


blir våra stunder tillsammans
dagar och nätter
(stående liggande nära)

just det som får planeten Tellus

att ystert snurra ett glädjefullt varv till

 

för du förstår
jag ÄR inte min fitta

vi två är endast delar av den helhet

som stavas kvinna

och framförallt Människa

 

den dagen en Man inte ÄR sin kuk

 

då först
öppnas möjligheten för oss två

att äntligen kunna mötas som Äkta Människor

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 296 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-11 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviol