Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maktlös


Har en väninna...

 

Tabletter...

i olika former och färger

för axeln

sömnlösheten

migränen

svanskotan

lugnande

uppiggande

mot depression ( - förlåt, det var de du inte fick  - en till medicin för de...)

ångest

insomning

struma

kolesterol

och

för magsår

 

i alla dessa jävla år...

 

hundratals piller om en vecka

 

doseten "extra large"

och ändå finns ingen plats kvar!

 

Rättfärdigande av missbruket

med orden

"om du viste hur svårt jag hade det..."

- att leva i de förflutna och aldrig vilja förlåta

 

det gör ont...

i mig

att se dig

falla

 

det gör ont

i mig

att älska

dig

 

det gör ont

i mig

att se

dig dö

 

långsamt

smärtsamt

olyckligt...

                piller efter piller

 

 

*maktlös*

 




Fri vers av BlåhäXa
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-09 20:59



Bookmark and Share


  bluesatin
Va tragiskt. Jag skänker dig kraft och hoppas du får en fin höst ja, fast det ju faktiskt är oktober nu och solen skiner som den finaste vårdag emellanåt. Ha det gott. :)
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa