Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicklig klarhet



När du håller mig som dagen var den sista,
med händer skapade
att kunna
krossa eller slå

Och du med dessa händer helar,
ger mig tusen lyckopilar som flödar!

Brännhet är min hud!

Vet att detta är min enda vilja,
när allting försvinner omkring
vi existerar som en allena

Du ser in i ögonen mina
jag i dina

som mest sårbar är jag då




Övriga genrer av tanto
Läst 476 gånger
Publicerad 2005-08-03 19:18



Bookmark and Share


    joanna
Såhär kände jag för två dagar sen, nu står jag utan honom.
önskar att dessa ögonblick aldrig tog slut..
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

tanto