Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens skiftningar är i antågande

Nattens skiftningar är i antågande
Drömmarna gör sig beredda att
fylla hjärnans alla vindlingar
Ska jag flyga eller simma i havet
eller söka i djupa tunnlar

Nattens drömmar upphäver
naturens lagar och öppnar
evighetens portar på vid gavel
Skräcken liksom lyckoruset
ligger på lur och väntar på entré

I nattens vida skiftningar släpps
de dolda krafterna lösa som ville
de starta ett krig och ruska om
själen för att få den att omfatta
livets dolda energier

Drömmarna gör sig beredda att
fylla hjärnans alla vindlingar
Skräcken liksom lyckoruset
ligger på lur och väntar på entré
Medan jag väntar på nattens vila

©Miragen2007




Fri vers av bo.rackson
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-09 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson