Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att säga adjö till den man älskar och aldrig förstå om man ska ses igen




Avsked

Jag ser dig gå

Ser din älskade gestalt försvinna

Jag sträcker ut min hand för att smeka din sammetsmjuka hud

Vänder upp mitt ansikte för att kyssa dina fuktiga läppar

Bara en sista gång

Men du är så långt borta

Ändå älskade vi just precis och för en evighet sedan

Du vänder dig om

Vinkar innan du försvinner

Jag undrar om du någonsin kommer att kyssa mig igen

Om jag någonsin får känna din varma kropp mot min igen

Om du någonsin kommer att säga att du älskar mig igen

Om vi någonsin ska ses igen

Undrar jag fast jag vet att vår kärlek är evig

Ändå säger vi adjö om och om igen

Kanske kommer min undran att bli sanning en dag

Kanske kommer vi att kyssas den sista gången

Och ta avsked för alltid

Men just nu älskar jag dig och du älskar mig




Fri vers av Njord
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-10 12:08



Bookmark and Share


  Miss Mod
Tycker om Ditt sätt att förmedla ödmjukhet och respekt.
2008-12-13

  Madde69
Känslosamma rader som berör mig på djupet...
2008-10-15

    sunnanvind
Sitter här o vill bara gråta..vilken känsla du förmedlar! Applåd
2008-10-11

  Gunnel Eriksson VIP
Laddad text men tycker inte om de långa raderna.
Dela upp på ngt sätt. Det skulle ge mer harmoni åt
dikten!
2008-10-10

    ej medlem längre
Tänk att osynliga och ickemateriella band ändå kan vara så starka.. Ett berörande och smärtsamt avsked
2008-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Sådant tar verkligen på krafterna. Svårt att liksom fokusera på något annat i ett sådant läge - eller efteråt.
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER