Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hjälpa!


En enda hammare!!!!!!!

Du knackar på mitt fönster,
du knackar, knackar.

Öppnar, slår , slår,
hammaren låter, låter.


Du blir rödare och rödare ,
rödare och rödare, för varje slag.

Du fick min hjälp, med en liten nöt,
varje dag, ett slag......

Nu har du flyttat......kom hel fram.

Ses till våren.




Fri vers av jeanette nyberg
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-10-10 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg